Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm 

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm


 

Telefon

0451- 26 70 52


Personal

Kontaktuppgifter till personalen


Arbetsmarknad

Karta

  • Ingen giltig användare vald.

Hässleholm är en knutpunkt i centrala Skåne med ett växande näringsliv. Vi arbetar ständigt med att utveckla den lokala arbetsmarknaden och att skapa förutsättningar för människor att komma in på arbetsmarknaden och få ett hållbart arbetsliv.

Deltagare på Arbetsmarknadsenheten. Foto: AMTryck

Arbetslös

Skulle du bli arbetslös finns det hjälp att få. Under fliken Arbetslöshetlänk till annan webbplats kan du läsa mer om vart du ska vända dig om du blir arbetslös.


Hjälp att få ett jobb

I Hässleholms kommun finns Arbetsmarknadsenheten som jobbar med arbetsmarknadsinsatser för dig som är arbetslös och behöver hjälp att komma ut i ett arbete. En arbetsmarknadsinsats kan vara allt från coachande samtal till en kortare kurs eller en praktik. Läs mer om Arbetsmarknadsenhetenlänk till annan webbplats och vilka insatser som finns för dig som är arbetslös.

 

Arbetsmarknaden i kommunen

Näringslivet i Hässleholms kommun präglas idag av de traditionella trä- och metallindustrierna. Många andra näringar har vuxit fram ur dessa: inredningsföretag, kvalificerad design, småhustillverkning, högteknologisk verkstadsindustri, konstruktion av verktyg och processutrustning och ett stort antal IT-företag. De goda kommunikationerna har gjort att Hässleholm även har flera transport- och logistikföretag.

Sidan uppdaterades 2018-10-05 av Elida Cimic

Karta

Navigera vidare:

Illustration över Hässleholms kommun
Illustration över Hässleholms kommun