Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00 


Postadress

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Logotyp

  • Ingen giltig användare vald.

I Hässleholms kommun har vi vårt kommunvapen som logotyp. Det föreställer korsande järnvägsspår och fyra knippen hasselnötter. Kronan på vapnet visar att Hässleholm hade stadsrättigheter före den stora kommunreformen 1974. Hässleholm blev stad 1914.

Hässleholms kommuns logotyp

Du får aldrig använda kommunens logotyp i kommersiellt syfte. Kommunens logotyp använder vi endast när kommunen är avsändare. 

Byråer och andra som producerar informationsmaterial åt våra kommunala förvaltningar och bolag kan ladda ner kommunens logotyp i olika varianter på sidan Logotyp.

Högerklicka på länken under bilden på den fil du vill ha och välj "Spara länk som". Samtliga filer i länkarna är i EPS-format.

För material som ska gå till tryck rekommenderas logotypen i EPS-format. Vill du i stället använda bilden i JPG-format kan du högerklicka på bilden och välja "Spara bild som".


  
Vapnet + Hässleholms kommun = logotypen

Det heraldiska vapnet i kombination med texten Hässleholms kommun utgör logotypen. Logotypen finns i två grundvarianter – centrerad och vänsterställd. Vapnet används också utan texten Hässleholms kommun, men fungerar då enbart som ett dekorelement. I kommunens grafiska profil finns regler för hur vi använder vår logotyp.
Sidan uppdaterades 2015-11-26 av Magnus Lindstrand

Navigera vidare:

Kontakt

Hässleholms kommun
Stadshuset
281 80 Hässleholm
Besöksadress och öppettider

Växel: 0451-26 70 00
Org.nr: 212000-0985
Kontakta kommunen

Sociala medier

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube