Välkommen att delta, bidra, läsa senaste nytt, få reda på aktuella evenemang och mycket annat via våra sociala medier!

Hässleholms kommun i sociala medier

Vi använder sociala medier som ett komplement till hassleholm.se och till våra andra kommunikationskanaler.

Tänk på att aldrig skicka känslig information som personuppgifter eller personliga ärenden på sociala medier. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller brev när du har ett personligt ärende.

Du hittar Hässleholms kommuns olika verksamheter i de här kanalerna:

Kommunledningsförvaltningen

Europa direktlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hässleholms kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kultur- och fritidsförvaltningen

Ung i Hässleholmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

#mitthässleholm

Mitt Hässleholm är också ditt. Varje dag skapas nya berättelser och upplevelser här. Genom att tagga dina bilder och filmer i sociala medier med #mitthässleholm bidrar du med ditt perspektiv. Tillsammans skapar vi bilden av vår kommun. Tagga du också!

Många berättelser - ett Hässleholm

#mitthässleholm är inte bara på staden, utan hela vår kommun. Det är också alla platser och alla vi människor som finns här. Ditt Hässleholm kan vara Röke, Tykarp, Stoby, Mannarp, Nävlinge, Hästveda, Vinslöv. Det kan vara jobbet, företaget, skogen, föreningen, festivalen, staden – eller helt enkelt bara det du ser som hemma.

Möt Nelly, Sigvard och Lena-Maria

I fem filmer möter vi hässleholmare som delar med sig av sin vardag. Hur hamnade man här? Hur ser livet ut? Häng med!

Vill du se mer?

På Youtube hittar du fler filmer och berättelser.

Spellistan #mitthässleholmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster