#mitthässleholm

Under #mitthässleholm samlas berättelser från Hässleholms kommun. Här delas glimtar från vardag och fest. Hässleholmare visar sina liv, i hemmet och skolan, på fritiden och i arbetet. Mitt Hässleholm är också ditt. Genom att tagga dina bilder och filmer i sociala medier med #mitthässleholm kan du bidra med ditt perspektiv. Berätta om Hässleholm på ditt eget vis. Mångfalden ger helheten.

Ditt och mitt Hässleholm

#mitthässleholm syftar inte bara på staden, utan på hela kommunen och de platser och människor som finns här. Ditt Hässleholm kan vara Röke, Tykarp, Stoby, Mannarp, Nävlinge, Hästveda, Vinslöv såväl som jobbet, företaget, skogen, föreningen, festivalen, staden – eller helt enkelt bara hemma. Vad är ditt #mitthässleholm?

Foto på ett par som sitter i en soffa och håller handen. Text: Här bor vi som vill ha småstadslivets alla fördelar. Vi som vill har naturen rakt utanför dörren, och samtidigt ha storstadsregionen en kort tågresa bort.

Sidan uppdaterades 2020-03-31