#mitthässleholm

Mitt Hässleholm är också ditt. Varje dag skapas nya berättelser och upplevelser här. Genom att tagga dina bilder och filmer i sociala medier med #mitthässleholm kan du bidra med ditt perspektiv. Berätta om Hässleholm på ditt eget vis. Mångfalden ger helheten.

Foto på ett par som sitter i en soffa och håller handen. Text: Här bor vi som vill ha småstadslivets alla fördelar. Vi som vill har naturen rakt utanför dörren, och samtidigt ha storstadsregionen en kort tågresa bort.

Många berättelser - ett Hässleholm

#mitthässleholm syftar inte bara på staden, utan på hela kommunen och de platser och människor som finns här. Ditt Hässleholm kan vara Röke, Tykarp, Stoby, Mannarp, Nävlinge, Hästveda, Vinslöv såväl som jobbet, företaget, skogen, föreningen, festivalen, staden – eller helt enkelt bara hemma.

Möt Nelly, Sigvard och Lena-Maria

I fem filmer möter vi hässleholmare som delar med sig av sin vardag. Hur hamnade man här? Hur ser livet ut? Häng med!

Vill du se mer?

På Youtube hittar du fler filmer och berättelser.

Spellistan #mitthässleholmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ditt och mitt Hässleholm

En hashtag är fri för alla, så även #mitthässleholm.

Använd gärna den du också!

Sidan uppdaterades 2020-10-19