Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00 

Postadress

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Bilder

En bild säger mer än tusen ord. För att du ska få en glimt av vad kommunen har att erbjuda kan du kika på sidorna på webbplatsen för att se vilka bilder och filmer som kommunen har.

Vy över Första Avenyen upp mot kyrkan i Hässleholm.

Hässleholms stad och Hässleholms kyrka fyllde 100 år 2014. Foto: Johan Funke

Våra bilder

Flera av kommunens bilder är upphovsrättsskyddade. Om du vill använda någon bild du hittar på vår webbplats kontaktar du fotografen eller kommunikationsavdelningen för att få veta vad som gäller för en specifik bild.

Kontakta kommunikationsavdelningen


Kontakta oss om bilder

Vi har bilder från verksamheterna samt på politiker och tjänstepersoner. Bilderna använder vi i kommunikationen med medborgare och andra, men också pressbilder och ett begränsat antal bilder som är fria att använda för andra parter. Du är välkommen att kontakta kommunikationsavdelningen för tillstånd innan du laddar ner bilder som vi som kommun äger. 

Kontakta kommunikationsavdelningen


Villkor för användning

  • Bilder från Hässleholm och Hässleholms kommun får användas i sammanhang som har med Hässleholm och Hässleholms kommun att göra.
  • Hässleholms kommun lyder under dataskyddsförordningen som reglerar behandlingen av personuppgifter. En bild kan vara en personuppgift och kan behöva laglig grund för användning.
  • Läs mer om hur kommunen behandlar personuppgifter.
  • Porträttbilder får användas i sammanhang som har med personernas uppdrag i Hässleholms kommun att göra.
  • Fria bilder får användas av företag, organisationer, privatpersoner och andra parter i enstaka publikationer/vid enstaka tillfällen.
  • Pressbilder får användas av medier för redaktionella ändamål.
  • Bilder kan ha särskilda villkor för användning, respektera villkor för respektive bild.
  • Bilder får beskäras och optimeras för användning, men får inte retuscheras eller manipuleras i övrigt utan överenskommelse.

Sidan uppdaterades