Press- och informationsmaterial

På vår startsida publicerar vi nyheter, och i pressrummet hittar du också alla våra pressmeddelanden. Letar du efter något specifikt, skriv in ordet eller begreppet i sökfunktionen.

Pressinformation under branden i Hästveda

Information om räddningstjänstens insats hänvisas till informationsbefäl via 0709-53 82 32.

Pressmeddelanden

Pressmeddelanden från Hässleholms kommun publiceras på tjänsten Mynewsdesklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Nyheterna skickas till registrerade redaktioner och enskilda journalister. Vill du få våra pressmeddelanden i din e-post? Kontakta kommunikationsavdelningen så läggs du till på vår sändlista.

Presskonferenser

Kommunstyrelsen, kommunstyrelsens utskott och nämnder bjuder vid behov in till presskonferens efter avslutat sammanträde. Kommunikatör meddelar i förväg lokala medier tid och plats för presskonferens och om en planerad presskonferens ställs in.

Broschyrer och annat material om Hässleholms kommun hittar du under respektive område. Du är välkommen att använda materialet för att presentera Hässleholms kommun.

Sidan uppdaterades 2019-04-24 av Emma Ragnarsson