Press- och informationsmaterial

Du som är journalist eller allmänt intresserad av det som händer i vår kommun, kan ta del av våra nyheter via startsidan hassleholm.se. Du hittar våra pressmeddelanden på Mynewsdesk.

Pressmeddelanden

Vi publicerar våra pressmeddelanden på tjänsten Mynewsdesk. Pressmeddelandena går ut till registrerade redaktioner och enskilda journalister.

Mynewsdesk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du få våra pressmeddelanden i din e-post? Kontakta kommunikationsenheten så lägger vi till dig på vår sändlista.

Kontakta kommunikationsenheten

Presskonferenser

Kommunstyrelsen, kommunstyrelsens utskott och nämnder bjuder vid behov in till presskonferens efter ett sammanträde. En av våra kommunikatörer meddelar lokala medier om tid och plats för en presskonferens, samt om en planerad presskonferens blir inställd.

Bilder

Hör av dig till kommunikationsenheten om du som journalist behöver pressbild på någon av våra förtroendevalda.

Kontakta kommunikationsenheten