Europa Direkt

Projektledarutbildning

Publicerad 2015-06-11 av Ludvig Einarsson

Projektledarutbildning

EU-kontor Skåne Nordost anordnar, i samarbete med Tranquist Utvärdering, en projektledarutbildning för personer som arbetar med EU-projekt.

Projektledarutbildningen har inriktningen att leda och skapa förändring i en EU-finansierad projektmiljö. Utbildningen riktar sig främst till personer som arbetar med, eller har ett intresse av att i framtiden, arbeta som projektledare i offentlig verksamhet. Utbildningen fokuserar främst på EU-finansierad projektverksamhet, men kan även tillämpas på annan projektverksamhet i offentlig sektor.

Syftet med utbildningen är att ge deltagarna kunskap om projektledning i EU-finansierad projektmiljö. Efter genomförd utbildning ska deltagarna ha fått konkreta verktyg för att kunna driva och leda varaktiga projekt i offentlig förvaltning.

Utbildningen genomförs som två heldagar; 21 oktober och 4 november.

För frågor eller anmälan, kontakta Torbjörn Lind, torbjorn.lind@skanenordost.se

Illustration över Hässleholms kommun