#mitthässleholm

Mitt Hässleholm är också ditt. Varje dag skapas nya berättelser och upplevelser här. Tagga dina bilder och filmer i sociala medier med #mitthässleholm och dela med dig av ditt Hässleholm - på ditt sätt, genom dina ögon.

Många berättelser - ett Hässleholm

#mitthässleholm är inte bara på staden, utan hela vår kommun. Det är också alla platser och alla vi människor som finns här. Ditt Hässleholm kan vara Röke, Tykarp, Stoby, Mannarp, Nävlinge, Hästveda, Vinslöv. Det kan vara jobbet, företaget, skogen, föreningen, festivalen, staden – eller helt enkelt bara det du ser som hemma.

På Instagramkontot @mitthassleholm lyfter vi platsen genom människorna som bor här. Vill du dela din berättelse? Hör av dig till kommunikationsenheten.

Kontot @mitthassleholm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skicka e-post till kommunikationsenheten

Möt Nelly, Sigvard och Lena-Maria

I fem filmer möter vi hässleholmare som delar med sig av sin vardag. Hur hamnade man här? Hur ser livet ut? Häng med!

Vill du se mer?

På Youtube hittar du fler filmer och berättelser.

Spellistan #mitthässleholm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ditt och mitt Hässleholm

En hashtag är fri för alla, så även #mitthässleholm.

Använd gärna den du också!