Hässleholms kommun

Arbetsmarknad & Kompetensutveckling

Stobygatan 5
Hässleholm

Telefon: 0451‑26 85 75

Tillväxtavdelningen

Besöksadress:
Stadshuset, Nytorget 1, Hässleholm

Postadress:
Hässleholms kommun
Kommunledningsförvaltningen
Tillväxtavdelningen
281 80 Hässleholm

Telefon: 0451‑26 72 25

Våra sommarjobb

Vi vill att det ska bli en spännande och rolig sommar! Därför letar vi efter dig som vill sommarjobba med oss och stötta äldre eller personer med funktionsnedsättning till ett självständigt, socialt och meningsfullt liv på deras villkor. Vi ser fram emot sommaren och att få jobba med dig!

Är du redo för sommaren?

Under sommaren har vi behov av att rekrytera kollegor till flera av våra verksamheter. Vi arbetar för att matcha de intressen och kompetenser du anger i din ansökan med verksamhetens behov av personal under sommaren. Vi ses i sommar!

Våra sommarjobb

Undersköterska eller vårdbiträde

Att arbeta som undersköterska eller vårdbiträde på ett äldreboende innebär att du är en del av människors vardag. Att arbeta som undersköterska eller vårdbiträde i hemtjänsten innebär att du möter brukarna i deras hemmiljö.


Tillsammans med dina kollegor strävar ni varje dag efter att ge brukarna en meningsfull vardag genom att ge personlig omvårdnad, omsorg och social aktivering. Vi jobbar efter att varje brukare efter egen förmåga ska klara så mycket som möjligt själv. Du kommer att vara kontaktperson till brukare och tillsammans med dem planera hur insatserna ska utföras. I det dagliga arbetet ingår dokumentation om brukarna för att säkerställa en säker vård av god kvalitet, med brukaren i fokus.


Stödassistent eller stödbiträde

Att arbeta som stödassistent eller stödbiträde innebär att du utgår från brukarens individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt och professionellt förhållningssätt.


Tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik för brukarna. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor. Du arbetare med kontaktmannaskap och i det dagliga arbetet ingår dokumentation om brukarna för att säkerställa en säker vård av god kvalitet, med brukaren i fokus.


Som stödassistent eller stödbiträde kan du till exempel jobba på en gruppbostad, som personlig assistent, på ett boende för barn med funktionsnedsättning eller inom psykiatri. Vi arbetar för att matcha de erfarenheter och kompetenser du anger i din ansökan med verksamhetens behov av personal under sommaren.


Prata sommar med oss!

Har du frågor eller funderingar kring din ansökan till något av våra sommarjobb? Hör av dig!


Ingela Brandin Tikkanen

HR-assistent

0451-26 74 04

E-post till Ingela Brandin Tikkanen

Sidan uppdaterades