Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Grundskollärare bild och idrott åk 6-9 till Vannarödsskolan


Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att undervisa i bild och idrott i åk 6 -9 på Vannarödsskolan, planera och utvärdera din undervisning samt bedöma och betygssätta elevernas uppnådda kunskaper och färdigheter. 

Du kommer att använda dig av Schoolsoft, som verktyg för dokumentation samt kontakt med elever och vårdnadshavare. 

Vem är du?

Du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i bild och idrott för åk 6 - 9. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper. 

Vi välkomnar dig som är positiv, lösningsfokuserad och har god ordningsförmåga. Vi förutsätter att du har elevens bästa i fokus och självständigt kan använda dig av dina teoretiska kunskaper samt tidigare erfarenheter i samarbete med övrig personal på skolan. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 21 -22, med goda chanser till tillsvidareanställning efter det, omfattning 80 -100 %, med start 20210809. Du är välkommen att söka även om du ännu inte fått din lärarlegitimation. 
 
Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. 

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

I Sösdala ligger lugna Vannarödsskolan, på gångavstånd från tågstationen med goda kommunikationsmöjligheter till andra orter i Skåne. På Vannarödsskolan lägger vi stor vikt vid att alla ska ha möjlighet att utvecklas efter sin förmåga. Tillsammans skapar vi en gynnsam, kreativ miljö där eleverna ständigt blir utmanade och kan utveckla sina kunskaper. På Vannarödsskolan utgår vi från ett hälsofrämjande helhetsperspektiv där meningsfulla rastaktiviteter är en viktig del. Inom språkundervisningen finns ett spännande och väl inarbetat internationellt samarbete.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 80-100 %
Ort Sösdala
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/238
Kontakt Pär Bengtsson, 0451-26 79 04
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2021-05-03
Sista ansökningsdag 2021-05-18

Sidan uppdaterades