Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Enhetschefer till omsorgsförvaltningen, semestervikariat

Har du lust att prova på att arbeta som vikarierande enhetschef i sommar? Kom till oss i Hässleholms kommun, Omsorgsförvaltningen. Vi söker dig som studerat minst 4 terminer till socionom, eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det här erbjuder vi dig!

Som enhetschef har du ett VEPA- ansvar som innebär ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du ansvarar för att leda, planera och följa upp verksamheten. Du kommer ha stor nytta av erfarenheten du skaffar dig, samt att du kommer bygga upp ett nätverk som du kan ha användning för, både under- samt efter slutförd utbildning.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att engagera och skapa resultat och nöjda brukare. Du leder, motiverar och förser dina medarbetare, med de förutsättningar som krävs för att ni ska nå gemensamma mål.

Vardagen innebär många kontaktytor och du vet hur du ska främja ett bra samarbete för att tillsammans skapa bästa möjliga omsorg för våra brukare. Du är en tydlig och strukturerad ledare, som ser vikten av att kommunicera och att involvera medarbetarna.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister, kontroll av egna uppgifter (442.3), ska uppvisas före anställning.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsrad 100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/160
Kontakt Ulrika Bengtsson, verksamhetschef, 0451-268704
Ingela Bengtsson, verksamhetschef, 0451-267413
Elisabet Mineur, verksamhetschef, 0451-268705
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-26 70 00
Publicerat 2021-03-31
Sista ansökningsdag 2021-05-15

Sidan uppdaterades