Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Specialpedagog eller Speciallärare till Söderparkskolan


Vad erbjuder vi dig? 

Hos oss får du möjlighet att utveckla och skapa goda förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling. Utifrån ditt uppdrag som specialpedagog skapar du, tillsammans med engagerad personal, en gynnsam pedagogisk lärmiljö där alla ska kunna trivas och utvecklas och där alla elever ska få bli sitt bästa och nå alla sina mål.

Du kommer att ansvara för de specialpedagogiska arbetsuppgifterna tillsammans med den andra specialpedagogen på skolan. Du kommer att vara en viktig del i elevhälsoarbetet med ett nära samarbete med rektor och EHT, du kommer även att ingå i skolans pedagogiska ledningsgrupp. Vidare kommer du att utföra utbildningsinsatser av personal gällande ledning och stimulans för att skapa de bästa möjliga undervisningsmetoder för alla våra elever. Samarbete i olika former med skolledning och skolans övriga personal är en självklarhet där gott bemötande är grunden.

Vem är du? 

Vi söker dig som är utbildad lärare med lärarlegitimation och som har utbildning som specialpedagog eller speciallärare. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning av barn med NPF-diagnoser. Dessutom är det önskvärt med erfarenhet av att systemet PMO, som används av EHT, samt vana av att arbeta i Outlook, Teams, Schoolsoft och Visma.

Du drivs av möjligheten att påverka elevernas utveckling i skolan och i nära samarbete med kollegor och skolledning. Som person är du kreativ, innovativ och inlyssnande. Du strävar efter att skapa en positiv lärmiljö baserad på djup kunskap byggd på forskning och erfarenhet för att driva arbetet med eleverna framåt tillsammans med skolans personal samt i god kommunikation med vårdnadshavare, lärare och rektor.

Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med digitala kompensatoriska hjälpmedel.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt 

Utdrag ur polisens belastningsregister samt utbildningsbevis ska uppvisas före anställning.  

Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Söderparkskolan, centralt belägen i Vinslöv och på gångavstånd från järnvägsstationen, har tre klasser i vardera årskurs F-3. Våra drygt 265 elever kommer från Vinslövs tätort samt den omgivande landsbygden. På skolan finns även ett fritidshem där elever är fördelade på tre avdelningar. Vi erbjuder både elever och pedagoger en arbetsplats i fina och modernt inredda lokaler. Skolbiblioteket är en fantastisk samlingssal för både fritidshem och skola, bemannat med skolbibliotekarie på deltid. Vi har även god tillgång till en digital lärmiljö. Vår utemiljö består av en nyanlagd skolgård med många olika lekytor samt grönytor och naturområden i närheten av skolan.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Vinslöv
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/129
Kontakt Charlotte Graham, 0451-26 77 33
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2021-04-06
Sista ansökningsdag 2021-04-19

Sidan uppdaterades