Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Enhetschefer till hemtjänst

Vi söker dig som älskar utmaningar och som med entusiasm kan leda personal och verksamhet mot omsorgsförvaltningens vision "Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg, utförd av de stoltaste medarbetarna".

Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden, ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning stöd och service samt resurs. I förvaltningen finns också myndighetskontoret, avdelningen för system och teknik, samt en avdelning för administration och utveckling.

Det här erbjuder vi dig!

Som enhetschef har du det totala ledningsansvaret för verksamheten. Arbetet innebär att du har VEPA- ansvar som innebär Verksamhets-, Ekonomi-, Personal- och Arbetsmiljö-ansvar utifrån budgetramar och delegation. Planering, styrning och uppföljning sker efter gällande direktiv och riktlinjer.

Du kommer ingå i verksamhetsområdets ledningsgrupp och är direkt underställd verksamhetschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som är socionom eller motsvarande, som arbetsgivaren bedömer är likvärdigt. Du skall vara väl insatt i gällande lagstiftning och det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetsområdet. Du har en stark vilja och förmåga och i kombination med mod kunna coacha och leda medarbetare mot framtidens utmaningar och vara en del i utvecklingen av verksamheten. Du har även ett starkt intresse för utvecklingsfrågor inom offentlig förvaltning.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister, kontroll av egna uppgifter (442.3), ska uppvisas före anställning.

Körkort klass B krävs.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsrad 100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/64
Kontakt Ingela Bengtsson, verksamhetschef, 0451-26 74 13
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-26 70 00
Publicerat 2021-02-10
Sista ansökningsdag 2021-03-07

Sidan uppdaterades