Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Timvikarie Lokalvård

Inom serviceavdelningen arbetar cirka 160 medarbetare inom områdena lokalvård, textiltvätt och verksamhetsvaktmästeri. Vi vårdar lokaler och servar verksamheter för omsorg av äldre och funktionsnedsatta. Vi finns på förskolor, grundskolor, fritidshem, gymnasieskolor och kontor. Med fokus på service och bemötande löser vi verksamhetens behov med hög kompetens och med kvalité som syns. Verksamhetsutveckling är viktigt för oss, det handlar om att vara lyhörd och öppen för att våga pröva och nyttja nya tekniker och metoder. Vårt mål är nöjda verksamheter och kunder som ser att vi bidrar till en effektiv resursanvändning och att förlänga livslängden på kommunens lokaler och fastigheter.

Det här erbjuder vi dig!

Som lokalvårdare arbetar du med tjänster som omfattar systematisk lokalvård i verksamheterna samt arbete med periodisk golvvård, flytt- och avstädning och specialiststädning av olika slag. Innehåll och frekvenser i vårt lokalvårdsarbete är uppbyggt efter Repabs rekommendationer och Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Du kommer att få arbeta både självständigt och i grupp. Då du möter många av våra kunder i ditt arbete är du en viktig representant för vår verksamhet och en god ambassadör för Hässleholms kommun. Det förekommer till viss del tunga lyft.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag.

Vem är du?

Du har lägst gymnasiekompetens och gärna en utbildning inom något serviceyrke. Har du en certifiering/yrkesutbildning inom lokalvård är det meriterande.

Du behärskar svenska i tal och skrift, vilket är viktigt för att kunna läsa och följa arbetsinstruktioner. Det krävs också att du har god digital kompetens då vi till stor del informerar, kommunicerar och rapporterar via smartphones och olika plattformar såsom Teams och Office365.

Som person är du självgående, ansvarstagande och kan arbeta både självständigt och i grupp. Rollen kräver ett inkluderande förhållningssätt som kännetecknas av mångfald, inflytande och omtanke.

Du stimuleras av att ge service och tummar inte på kvalitén. Du är kommunikativ och förstår vikten av att kontinuerligt föra dialog med kunden/verksamheten för att utveckla och bevarar kundrelationen. Du är nyfiken och utvecklingsinriktad och bidrar till verksamhetens utveckling och effektivisering samt förstår din roll i verksamhetens helhet. Att vara en god arbetskamrat är en självklarhet för dig. 

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi ett mångfald av sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Du måste ha B-körkort och tillgång till egen bil, för att kunna ta dig till olika arbetsplatser inom kommunen. Har du C-körkort är det meriterande då vi utför vissa tyngre transporter.

Om oss

På tekniska förvaltningen arbetar cirka 250 personer som bland annat ansvarar för förvaltning och drift av kommunens fastigheter, gator, parker och skog. Dessutom ingår köp och försäljning av tomtmark, projektledning samt trafiksäkerhet och parkeringsövervakning. Inom tekniska förvaltningen delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningsform Heltid/Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 10-100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/50
Kontakt Ann-Louise Luttrén, 0451-267241
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-26 70 00
Publicerat 2021-02-08
Sista ansökningsdag 2021-03-14

Sidan uppdaterades