Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Semestervikariat inom funktionsnedsättningsområdet

Som stödassistent/stödbiträde arbetar du utifrån individens mål för att öka känslan av tillhörighet. Du stöttar människor i att skapa en meningsfull vardag.

Vi söker

Vi söker dig som är 18 år eller äldre och ser gärna att du går eller har gått vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller någon liknande utbildning. Har du även erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg, skola eller andra pedagogiska verksamheter är det meriterande. 

Vi erbjuder dig

Vi vill att du ska ha en riktigt bra sommar tillsammans med oss. Därför erbjuder vi dig ett sommarjobb där du inte bara får roliga, meningsfulla och varierande arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter. Att sommarjobba hos oss är även en väg in i arbetslivet och här finns möjlighet till fortsatt arbete.

”Jag gillar att skapa en meningsfull och innehållsrik vardag tillsammans med brukarna, utifrån deras behov", säger Jessica som jobbar som stödassistent. 

För att du ska känna dig trygg och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss, ger vi dig en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter.

Tjänsterna sträcker sig mellan veckorna 25-34 och de har varierande sysselsättningsgrad. Arbetstiden är schemalagd och kan innebära arbete både dag, kväll, natt samt helg. Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren.

Lär mer om jobben och vad de innebär här. 

För att du ska trivas hos oss

Du är kreativ, tar initiativ och ansvarar för egna uppgifter men även för arbetsgruppens helhet. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi en säker vård av god kvalitet, med brukaren i fokus.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift, och eftersom att viss dokumentation sker i IT-system behöver du också god digital kompetens.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy. 

Så här gör du om du är intresserad

Rekryteringen, urval, intervjuer och tillsättning, sker löpande. Därför välkomnar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Vid nyanställning begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret, kontroll av egna uppgifter (442.3). Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Vill du beställa utdraget redan nu kan du göra det här.

Om oss 

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningsform Heltid/Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 80
Sysselsättningsrad Varierande
Ort Hässleholms kommun
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/743
Kontakt Ditte Lennartsson, administrativ assistent, 0451-26 74 56
Paula Svensson, 0451-26 63 57
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2021-01-11
Sista ansökningsdag 2021-06-20

Sidan uppdaterades