Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Semestervikariat som sjuksköterska

Det här erbjuder vi dig!

Vill du ha ett spännande och omväxlande jobb i vår hemsjukvård i sommar? Nu söker omsorgsförvaltningen i Hässleholms kommun sjuksköterskor till våra semestervikariat. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och bra pendlingsmöjligheter. Vi arbetar mycket i arbetsgrupper för att utveckla vår profession och vår verksamhet. Om vi trivs med varandra kan det finnas möjlighet till fast anställning.

I vår hemsjukvård arbetar vi i både ordinärt och särskilt boende. Vi har även en kvälls- och en nattorganisation samt en pool-verksamhet . Möjlighet till tjänstgöring finns inom alla områden. Vi har patienten i fokus, respekt för individen och kvalité som syns. Hemsjukvården kräver mycket samarbete på alla nivåer och med flera aktörer, vilket är en spännande utmaning.

Vem är du?

Du som söker ska vara leg sjuksköterska, vara ansvarsfull, lojal och flexibel. Du ska ha patienten i fokus och visa respekt för individen. Vara stresstålig, lugn, ha god samarbetsförmåga samt även kunna arbeta självständigt.

Du ska ha god datavana då all dokumentation sker i Procapita.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår Medarbetar och ledarpolicy

Övrigt

Rekryteringen, urval, intervjuer och tillsättning, sker löpande. Därför välkomnar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Vid nyanställning begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret, kontroll av egna uppgifter (442.3). Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Vill du beställa utdraget redan nu kan du göra det här.

Körkort klass B krävs.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/742
Kontakt Susanne Andersson, enhetschef, 0451-267423
Anette Ruderstam, enhetschef, 0451-267412
Annika Johnsson, enhetschef, 0451-266520
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2021-01-11
Sista ansökningsdag 2021-05-31

Sidan uppdaterades