Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Semestervikariat som biståndshandläggare

Det här erbjuder vi dig! 

Arbetet innebär utredning, bedömning av behov om rätt till bistånd, beslutsfattande och uppföljning av ärenden. Biståndshandläggarna fattar beslut på delegation av omsorgsnämnden. De är idag indelade i tre team som i huvudsak arbetar med bistånd för äldre personer.

Vem är du? 

Vi söker dig som har socionomexamen eller likvärdig högskoleutbildning. Du har goda kunskaper inom aktuell lagstiftning. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Du ska kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är trygg, stabil och arbetar bra med andra människor. 

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy. 

Övrigt

Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut. 

Körkort klass B är ett krav. 

Om oss

Biståndshandläggarna arbetar på myndighetsenheten och behandlar ärenden enligt socialtjänstlagen (SoL). På myndighetsenheten arbetar även LSS-handläggare och personal inom boendesamordning och anhörigstöd.

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/737
Kontakt Stefan Wendelin, 0451-26 74 29
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2021-01-11
Sista ansökningsdag 2021-05-31

Sidan uppdaterades