Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Semestervikariat som måltidsbiträde/kock

Det här erbjuder vi dig! 

I ditt dagliga arbete som måltidsbiträde/kock i våra tillagnings- och mottagningskök kommer du att vara en del av äldre människors vardag. Vi erbjuder dig ett varierande och lärorikt sommarjobb där du gör skillnad i en människas vardag. I ditt arbete kommer du att bereda mat, diska, samt egenkontroll och städ i tillagningskök. Du arbetar också med servering och service i vår restaurang och cafeteria.

Följ med kocken Caroline en dag i storköket på Högalid.

Vem är du? 

Vi söker dig som är 18 år eller äldre till våra kök i sommar. Tjänsterna sträcker sig mellan veckorna 24-33 och de har varierande sysselsättningsgrad. Arbetstiden är schemalagd och kan innebära arbete både vardag och helg. Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren. Du behöver ha god kunskap i svenska språket, både i tal och skift, och eftersom visst arbete sker i kostdataprogrammet Matilda behöver du också ha god datorvana.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och engagerad. Du kommer att arbeta mot kollegor från olika yrkesgrupper och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom kök samt har goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll. Det är meriterande om du har läst hotell- och restaurangutbildning, storhushållsutbildning, köks- och ekonomibiträdesutbildning eller annan likvärdig utbildning.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Så här gör du om du är intresserad

Rekryteringen kommer att ske löpande så vi välkomnar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! Ange kontaktuppgifter till referensperson i din ansökan. 

Vid nyanställning begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret, kontroll av egna uppgifter (442.3). Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Vill du beställa utdraget redan nu kan du göra det här.  

Om oss 

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningsform Heltid/Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsrad Varierande
Ort Hässleholms kommun
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/736
Kontakt Lena Widarsson, enhetschef, 0451-26 74 02
Rune Andersson, enhetschef, 0451-26 87 38
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2021-01-11
Sista ansökningsdag 2021-05-31

Sidan uppdaterades