Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Grundskollärare åk 4-9 i engelska och svenska till Furutorpskolan

Vad erbjuder vi?

Furutorpskolan 4-9 är en skolenhet i Vinslöv där vi arbetar för gott kollegialt samarbete och där vi strävar mot att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar att utvecklas mot målen.

Du kommer att undervisa i ämnena engelska och svenska. Du leder och ansvarar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag genom bland annat planering, genomförande och utvärdering av din undervisning. Arbetet sker i ett nära samarbete med ämneskollegor. Tjänsten innefattar också mentorskap för en elevgrupp och andra förekommande uppgifter i uppdraget som lärare.

Undervisningen riktas i första hand mot åk 7-9, men det kan också bli aktuellt med viss undervisning i åk 4-6.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i engelska och svenska i årskurs 4-9. Du är välkommen att söka även om du ännu inte fått din lärarlegitimation, då skrivs anställningen på visstid tills dess att lärarlegitimation uppvisats.

Som person har du förmågan att entusiasmera eleverna och utveckla deras intresse för ämnena. Du strävar efter att skapa en positiv stimulerande lärmiljö. Du har god samarbetsförmåga och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Är du intresserad, och dessutom har erfarenhet, av att utveckla digitaliseringen och användandet av denna som stöd är det meriterande. Samtliga elever arbetar med ett eget digitalt verktyg.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt


Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.  

Rekryteringsprocessen sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Furutorpskolan 4-9 är en skola med ca 370 elever som är belägen i Vinslöv. På skolan arbetar ca 60 medarbetare. Vinslöv har utmärkta tågförbindelser och skolan ligger på promenadavstånd från stationen.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Vinslöv
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/679
Kontakt Johan Johansson, 0451-26 77 95
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-11-19
Sista ansökningsdag 2020-12-05

Sidan uppdaterades 2020-01-31