Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Speciallärare/specialpedagog till Linnéskolan


Vad erbjuder vi dig? 

Hos oss får du möjlighet att utveckla och skapa goda förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling. Utifrån ditt uppdrag som specialpedagog/speciallärare skapar du, tillsammans med engagerad personal, en gynnsam pedagogisk miljö, en lärmiljö där alla ska kunna trivas och utvecklas.

Du kommer att vara en viktig del i skolans elevhälsoarbete där vi arbetar hälsofrämjande och förebyggande i perspektivet F-9. Ditt uppdrag blir framförallt kopplat till de senare årskurserna. Det finns möjlighet att utforma uppdraget i samråd med ledning och övriga specialpedagoger på skolan. Samarbete i olika former med skolledning och skolans övriga personal är en självklarhet där gott bemötande är grunden.

Vem är du? 

Vi söker dig som har utbildning som specialpedagog/speciallärare. Du drivs av möjligheten att påverka elevernas utveckling i skolan och i nära samarbete med kollegor och skolledning. I ditt uppdrag ingår därför att utreda, utveckla och undervisa med huvudinriktning mot de senare årskurserna. Handledning till skolans pedagoger och resurspersonal blir också en självklar del i ditt arbete för att stödja elevernas utveckling.

Som person är du kreativ, social och inlyssnande. Du strävar efter att skapa en positiv lärmiljö för att driva arbetet med eleverna framåt tillsammans med skolans personal samt i god kommunikation med vårdnadshavarna.

Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med digitala kompensatoriska hjälpmedel.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst 100 %, ferie- alt. semestertjänst, som specialpedagog/speciallärare och med tillträde 2021-01-11 eller enligt överenskommelse.

Utdrag ur polisens belastningsregister samt utbildningsbevis ska uppvisas före anställning.  

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Linnéskolan består av både skola för årskurs F-9 och fritidsverksamhet för eleverna upp till årskurs 6. Elevantalet är cirka 450 elever. Skolan ligger naturskönt belägen på gångavstånd från järnvägsstationen vilket möjliggör pendling med buss/tåg.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/670
Kontakt Martin Olofsson, 0451-26 85 47
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-11-18
Sista ansökningsdag 2020-12-10

Sidan uppdaterades 2020-01-31