Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Grundskollärare i spanska till Hässleholms Montessoriskola F-9


Vad erbjuder vi dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en lugn lärmiljö med trivsamma kollegor och elever. Du får möjlighet att utveckla och skapa goda förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling tillsammans med ett engagerat arbetslag.
Genom att fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande, skapar vi tillsammans en gynnsam pedagogisk miljö där alla ska kunna trivas och utvecklas. Vi samarbetar gärna både inom och mellan ämnena, allt för att eleven ska få bästa förutsättningar att uppnå sina mål och sin potential.

Du kommer att undervisa i spanska i årskurs 6-9. Viss del av din tjänst kommer att utföras på närliggande Västerskolan i årskurs 6 och du kommer att ha modersmålsundervisning i spanska en lektion i veckan.

Vem är du?  

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i spanska.

Som person är du kreativ, social och lyhörd. Du har förmåga att entusiasmera eleverna och strävar efter att skapa trygghet och goda relationer med såväl elever som med vårdnadshavare och kollegor. Samarbete i olika former är en självklarhet då du blir en viktig del i ett arbetslag. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget. Har du utbildning i montessoripedagogik och/eller erfarenhet av undervisning på montessoriskola är det meriterande.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning på ett år med en sysselsättningsgrad på 90 %. Utdrag ur polisens belastningsregister samt utbildningsbevis ska uppvisas före anställning.

Vi arbetar med löpande rekrytering vilket gör att tillsättning kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Hässleholms Montessoriskola är en kommunal grundskola med årskurserna F-9 samt fritidshem. På skolan går ca 300 elever. Vi arbetar alla med Maria Montessoris pedagogik som utgångspunkt i t.ex; bemötande, hänsyn och respekt för varandra och för skolans miljö, elever ska känna tillhörighet, må bra och få till stånd ett optimalt lärande. Vi arbetar till stor del åldersblandat. Skolan är placerad i centrala Hässleholm med goda tåg- och bussförbindelser.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 90 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/666
Kontakt Anette Adamsson, 0451-26 72 50
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-11-18
Sista ansökningsdag 2020-12-13

Sidan uppdaterades 2020-01-31