Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Lärare i fritidshem till Hässleholms Montessoriskola


Vad erbjuder vi dig? 

Du kommer att få arbeta med att förena god omsorg och pedagogisk verksamhet, hörnstenarna i fritidshemmets pedagogik. Du arbetar för att stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda en meningsfull fritid före, efter eller på annat sätt under skoldagen i samverkan med skolan, samt under loven.
I samarbete med övriga i arbetslaget kommer du att ansvara för att planera, genomföra och utveckla verksamheten på fritidshemmet. Du kommer även att ansvara för ”rastkul” aktiviteter/lekar under lunchraster för att gagna trygghet och trivsel även under rasttid.

Vi lägger stort värde i att skapa en trivsam miljö för både elever och personal.

Vem är du? 

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshemmet/fritidspedagog. Du är välkommen att söka även om du ännu inte fått din legitimation och då skrivs anställningen som en visstidsanställning tills legitimation kan uppvisas.

Du tycker om att aktivera barn och få dem att upptäcka nya saker i omvärlden och om sig själva. Du är kreativ och ansvarstagande och bra på att hitta samarbetsmöjligheter. Du strävar efter att skapa trygghet och goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare och kollegor.

Som person är du lyhörd för uppdraget och verksamhetens bästa samt tycker om att tillsammans med andra utveckla och ta ansvar för verksamheten. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper samt god samarbetsförmåga gentemot barnen, föräldrar och dina medarbetare. Du blir en viktig del i ett arbetslag och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.  

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag! 

Om oss

 

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Hässleholms Montessoriskola är en kommunal skola årskurs F-9 med fritidshem. För närvarande finns det ca 290 elever på skolan varav ca 100 finns på högstadiet. Vi arbetar med Maria Montessoris pedagogik som utgångspunkt ex bemötande, hänsyn och respekt för varandra och för skolans miljö för att alla elever ska känna tillhörighet, må bra och få till stånd ett optimalt lärande. Skolan är placerad i T4-skolans lokaler i centrala Hässleholm med goda tåg- och bussförbindelser.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/602
Kontakt Aeneas Moreaud, 0451-26 76 26
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-10-14
Sista ansökningsdag 2020-10-27

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.