Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Yrkeslärare, vård och omsorg

Vårt uppdrag är att stödja och stimulera vuxnas lärande och vi erbjuder ett brett utbud av olika kurser och yrkesutbildningar. Vi arbetar med att utifrån flexibelt lärande ge förutsättningar att möta eleven utifrån dennes förutsättningar och behov. Här ingår Komvux - utbildning inom grundläggande och gymnasial nivå, Lärvux - särskild utbildning för vuxna och Lärcenter.

Det här erbjuder vi dig!

Som yrkeslärare undervisar du blivande undersköterskor i kurser från vård- och omsorgsprogrammet. Du kommer att vara en viktig kugge i ett väl etablerat arbetslag och organisation där vi kontinuerligt arbetar med kollegialt lärande. Vi utvecklas tillsammans och lär av varandra. 

Du planerar, genomför och följer upp undervisningen samt ansvarar för uppföljning av elevers utveckling och prestation under APL (arbetsplatsförlagt lärande). Dina elever är vuxenstuderande på gymnasienivå och du kan få undervisa både i reguljära utbildningar och uppdragsutbildningar. 

Din arbetsplats är på Norra Station som ligger i nära anslutning till tågstationen i Hässleholm.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård. Det är en fördel om du har yrkeslärarutbildning. Du behöver ha god digital kompetens.

Du är flexibel, ansvarstagande och kreativ. Du anpassar din undervisning till den enskilda elevens förutsättningar. Du arbetar självständigt men är samtidigt en aktiv del av arbetslaget och delar gärna med dig till dina kollegor.

Som en viktig del i vår verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi ser möjlighet till utveckling i mångfalden och vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är en semestertjänst och en tillsvidareanställning med start den 4 januari 2021 eller enligt överenskommelse.

Om oss

Arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för ekonomiskt bistånd, arbetsmarknadspolitiska insatser och kommunens vuxenutbildning. Vi arbetar strategiskt med insatser som möter medborgarens och arbetsmarknadens behov. I förvaltningen finns Integrationsenheten, Försörjningsstödsenheten, Arbetsmarknadsenheten, Komvux, Sfi och Yrkeshögskolan Syd.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/599
Kontakt Pär Hansson, rektor, 0709-81 86 49
Gunilla Adelmann, utbildningsledare, 0734-25 35 36
Maria Rosenqvist, yrkeslärare, 0723-89 87 80
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-26 70 00
Publicerat 2020-10-06
Sista ansökningsdag 2020-10-27

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.