Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Undersköterska till korttidsboendet Lyckåsa

Lyckåsa är ett korttidsboende för äldre personer med 30 platser fördelat på tre avdelningar. På korttidsboendet vistas personer som av olika skäl för tillfället inte kan bo i sitt egna boende, men efter en tid på Lyckåsa kan flytta hem igen. På Lyckåsa bor även de som väntar på en plats till särskilt boende och de som är växelvårdsboende för avlastning till anhöriga. Lyckåsa har demensinriktning, men ger omvårdnad till all form av korttidsboende, även somatik.

Det här erbjuder vi dig! 

Här kommer du att ingå i arbetslag som jobbar med att ge omvårdnad, anpassad till individen. Vi stöttar våra brukare med personlig vård, omsorg, vardagsrehabilitering och social aktivering. Fokus för oss är att varje patient ska, efter egen förmåga, klara så mycket som möjligt själva. Att rehabiliteras så att de blir redo att komma vidare, antingen hem eller till ett särskilt boende.

Vi jobbar i lag, där vi inom, och mellan, lagen jobbar tillsammans och prioriterar. Vi stöttar och hjälper varandra för att göra det så bra som möjligt för våra brukare. Vi dokumenterar med hjälp av både dator och mobil. Vi är duktiga på att få brukaren att utvecklas och att ta viktiga steg mot en mer självständig vardag. Du kommer att jobba schemalagt dag- och kvällspass, samt helger. Vi arbetar enligt SOL-lagstiftningen, men även HSL-delegerade arbetsuppgifter ingår, med stöttning från våra duktiga HSL-kollegor som vi jobbar tätt med.

Låter detta som något du vill arbeta med? Läs vidare vad vi önskar att du har med dig när du söker till oss.

Vem är du? 

Verksamheten behöver dig som är undersköterskeutbildad eller har gått omvårdnadsprogrammet eller har utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du positiv och du gillar att jobba tillsammans med andra. Du har stor respekt för den enskilda människan och du trivs med att hjälpa andra. Du arbetar nära brukarna, det är viktigt att du är lugn och trygg i ditt sätt och i din roll. Du trivs med att arbeta i lag, samtidigt som du känner stort ansvar för din egen insats och för våra brukare. Du känner dig säker i din yrkesroll och har lätt för att samarbeta med andra. Vana vid arbete med dementa ses meriterande.

Eftersom dokumentation är en viktig del i arbetet bör du känna dig trygg bland datorer, mobiler och annan digital miljö. Språket är viktigt och du ska kunna hantera svenska språket i tal och skrift.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy. 

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister, kontroll av egna uppgifter (442.3), ska uppvisas före anställning.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 90 %
Ort Bjärnum
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/569
Kontakt Johan Berglund, enhetschef, 0451-26 61 50
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-09-16
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.