Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Behandlingspedagog, timvikariat

Novagården är ett nystartat behandlingshem för vuxna med missbruk eller samsjuklighet, beläget i Stoby utanför Hässleholm. Vi söker nu en behandlingspedagog som kan hoppa in vid behov i vår verksamhet. Är du den empaiska och ansvarfulla personen vi söker?

Det här erbjuder vi

Du blir en del i ett arbetslag som genom att skapa en stabil, trygg och motiverande miljö åstadkommer vi en förändring för de placerade. Vi erbjuder behandling i CRA och återfallsprevention. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för genomförandet och dokumentationen av vården. I tjänsten ingår det matlagning, städning och andra praktiska vardagssysslor. Arbetet innefattar kvälls-, natt- och helgtjänstgöring. I uppdraget kan det även komma att ingå samtal och besök utanför Novagården.  

Vem är du

Du har en slutförd gymnasie- eller folkhögskoleutbildning, gärna med inriktning behandling eller social omsorg. Alternativt en pågående utbildning på yrkeshögskola eller universitet med inriktning beteendevetare, socionom eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer som relevant.

Meriterande är kunskaper i CRA, återfallsprevention, MI, psykiatrisk kompetens och erfarenhet av arbete på behandlingshem. 

Som person uppvisar du empatisk förmåga, en positiv människosyn och förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du kan bygga relationer och vara en god förebild för andra. I ditt arbete krävs att du är självständig och har en god initiativförmåga, samtidigt behöver du ha en god samarbetsförmåga då du ingår i ett arbetslag. 

Du ser det som en självklarhet att bidra till ett positivt arbetsklimat och tvekar inte på att dela med dig  av dina erfarenheter och kunskaper. 

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Vi vill att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning blir aktuell. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval varför vi ber dig skicka in din ansökan så fort som möjligt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som t ex friskvårdsbidrag, möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar och möjlighet att löneväxla till pensionsförsäkring.

Vi på Socialförvaltningen jobbar för att främja människors ekonomiska och sociala trygghet, jämlika levnadsvillkor och aktiva deltagande i samhällslivet. Här på socialförvaltningen tror vi på medarbetare som under frihet tar ansvar och levererar den kvalitet som våra medborgare förtjänar och förväntar sig. Vi är stolta över våra medarbetare, och vi blir glada om du vill utvecklas tillsammans med oss.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningsform Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsrad Timmar/vecka
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/562
Kontakt Mikael Eriksson, 0451-26 61 71
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-09-11
Sista ansökningsdag 2020-10-11

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.