Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Grundskollärare i Ma/No åk 7-9 till Hästveda skola

Vad erbjuder vi?

Hästveda skolområde är i en utvecklingsfas där du nu har en möjlighet att, tillsammans med engagerade medarbetare, få vara en del av vår spännande resa.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i matematik och no-ämnena. Du kommer att ingå i arbetslaget 7-9.

I arbetet ingår planering, utvärdering och dokumentation samt ansvar för övriga uppgifter som ingår i läraryrket. Du kommer att använda dig av Schoolsoft, som verktyg för dokumentation samt kontakt med elever och vårdnadshavare.


Vem är du?

Du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik och no-ämnena för årskurs 7-9. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper.

Du är väl förankrad i skolans styrdokument och deltar aktivt i det pedagogiska utvecklingsarbetet och de kollegiala lärandeprocesserna. Som person är du lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. Självklart brinner du för elevers utveckling och lärande. Samtidigt är du trygg och stabil och bidrar till nytänkande och kreativitet. Du bidrar till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen och är bra på att samarbeta och skapa goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. Därför kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet av uppdraget.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy. 

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 20/21 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde snarast, enligt överenskommelse. 

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Hästveda skola har cirka 300 elever, från förskoleklass till och med årskurs 9. Skola ingår i Hästveda skolområde som består av Hästveda skola, Ballingslöv skola och Farstorp skola. Vår organisation är uppbyggd av operativa enheter där vi arbetar med kollegialt lärande och skolutveckling.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 60
Ort Hästveda
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/561
Kontakt Kristina Liljeström, 0451-26 78 69
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-09-15
Sista ansökningsdag 2020-09-29

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.