Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Speciallärare till Hästveda skolområde

Vad erbjuder vi dig?

Hästveda skolområde är i en utvecklingsfas där du nu har en möjlighet att, tillsammans med engagerade medarbetare, få vara en del av vår spännande resa. Vi har precis avslutat projektet ”Samverkan för bästa skola” som varit ett samarbete med Skolverket och Kristianstad högskola. Utifrån detta startar vi nu upp nya skolutvecklingsgrupper. Detta ger oss en unik möjlighet att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att lyckas med sin skolgång.

Ditt uppdrag blir att som speciallärare planera, dokumentera, genomföra och utveckla undervisningen grundat i elevernas behov. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och ansvarar du för det pedagogiska arbetet i verksamheten. Du kommer att arbeta mot såväl Hästveda skola som Ballingslövs skola och Farstorps skola.

I undervisningen ska du med din kompetens som speciallärare komplettera befintlig lärargrupp inom ramen för ordinarie undervisning, extra anpassningar och särskilt stöd. Utöver detta kommer du att ha ett uppdrag att arbeta hälsofrämjande och förebyggande på hela skolan samt ingå i rektorsområdets ledningsgrupp och elevhälsoteam med bland annat fler specialpedagoger/-lärare.  

Du kommer att använda dig av Schoolsoft som verktyg för dokumentation samt för föräldrakontakter. 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad speciallärare. 

Som person är du kreativ och har förmåga att entusiasmera skolans elever. Du har höga förväntningar på dem, tror på att alla kan lyckas och genom ett strukturerat och tydligt ledarskap skapar du en positiv lärmiljö.

Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper samt god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och kollegor. 
 
Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy. 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Då resor med bil inom skolområdet förekommer, är B- körkort och tillgång till bil ett krav. 
 
Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.
 
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Hästveda skolområde består av Hästveda skola, Ballingslöv skola och Farstorp skola. Verksamheterna inom våra skolor präglas av ett kontinuerligt och målmedvetet arbete med vår värdegrund. Våra värdegrundsbegrepp är respekt, ärlighet, hänsyn, glädje och trygghet och gäller alla på skolan, såväl elever som personal.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Hästveda
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/557
Kontakt Kristina Liljeström, 0451-26 78 69
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-09-15
Sista ansökningsdag 2020-09-29

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.