Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Lärarvikarie i teoretiska ämnen till Jacobsskolan

Beskrivning

Jacobsskolan behöver under hösten förstärka sin vikarie-organisation eftersom det är mer personal som behöver stanna hemma på grund av VAB eller Covid-19-symtom. Du kommer att ingå i en personalgrupp tillsammans med lärarassistenter, elevassistenter och studiehandledare.

Arbetsuppgifter

Som vikarie kommer du i första hand att få uppdrag i olika teoretiska ämnen och kurser så som t.ex. matematik, svenska och engelska. Ibland är uppdraget att hantera en lektion på egen hand, ibland kan det finnas en lärare med på distans. Det förekommer uppdrag på både grundläggande och gymnasial nivå.

Det kan också förekomma behov av vikarie inom SO- och NO-ämnen samt idrott.

Kvalifikationer

Du har sannolikt någon form av pedagogisk utbildning eller erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Du har ett naturligt ledarskap som gör att du har en god förmåga att möta nya grupper av elever och fånga deras intresse och engagemang.

Du har ett gott bemötande och förståelse för elever med särskilda behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 50%, förlagd till förmiddagar, 8.00-12.00 under HT 20. 

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. 

Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut. 

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Vi är en arbetsplats med god sammanhållning, positiv energi och med fokus på eleven. Vi arbetar i nyrenoverade lokaler och ser fram emot att starta Nya Jacobsskolan till hösten, en något större och mer komplett gymnasieskola med sju nationella, yrkesförberedande program och samtliga fyra introduktionsprogram. Skolan erbjuder följande program: barn och fritid, bygg och anläggning, el och energi, fordon och transport, industriteknik, restaurang och livsmedel, vård och omsorg samt alla introduktionsprogram. Skolan har även samarbete med arbetslivet genom konstruktiva programråd. Vi är också engagerade i såväl Teknikcollege som VO-College.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 50%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/556
Kontakt Mikael Lennartsson, 0451-26 72 76
Publicerat 2020-09-11
Sista ansökningsdag 2020-09-25

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.