Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Lärare i SvA till Hästveda skolområde

Vad erbjuder vi dig?

Hästveda skolområde är i en utvecklingsfas där du nu har en möjlighet att, tillsammans med engagerade medarbetare, få vara en del av vår spännande resa. Vi har precis avslutat projektet ”Samverkan för bästa skola” som varit ett samarbete med Skolverket och Kristianstad högskola. Utifrån detta startar vi nu upp nya skolutvecklingsgrupper. Detta ger oss en unik möjlighet att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att lyckas med sin skolgång.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i svenska som andraspråk, SvA. I arbetet ingår planering, utvärdering och dokumentation samt ansvar för övriga uppgifter som ingår i läraryrket. 


Du kommer att använda dig av Schoolsoft som verktyg för dokumentation samt för föräldrakontakter. 

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i SvA.

Som person är du lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. Självklart brinner du för elevers utveckling och lärande. Samtidigt är du trygg, stabil och bidrar till nytänkande och kreativitet.

Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper samt god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 
 
Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy. 

 
Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60-80% med tillträde enligt överenskommelse. Då tjänsten innefattar hela skolområdet och innebär resor med bil, krävs B- körkort och tillgång till bil. 

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Hästveda skolområde består av Hästveda skola, Ballingslöv skola och Farstorp skola. Verksamheterna inom våra skolor präglas av ett kontinuerligt och målmedvetet arbete med vår värdegrund. Våra värdegrundsbegrepp är respekt, ärlighet, hänsyn, glädje och trygghet och gäller alla på skolan, såväl elever som personal.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 60-80
Ort Hästveda
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/553
Kontakt Kristina Liljeström, 0451-26 78 69
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-09-15
Sista ansökningsdag 2020-09-29

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.