Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Förskollärare till Bjärnum

Vad erbjuder vi dig?

Vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsplats där vårt fokus ligger på att möta barn som vuxna ur ett relationistiskt förhållningssätt. Detta verksamhetsår kommer vi att fokusera på det lustfyllda lärandet i leken där våra mål är ”Relationistiska förhållningssättet” och ” Hållbar Förskola med inriktning välbefinnande. Där digitaliseringen och en karaktär som pedagogerna själva styr över blir metoden. Vårt förhållningssätt ska utgå från det relationistiska samt Bygga broar som är ett projekt som vi är med under verksamhetsåret 20-21. Vi lägger även stort fokus på att utveckla vår lärmiljö där vi pedagoger erbjuder ett lustfyllt lärande där barnen möts i samspel, lek och lärande.

Genom våra utvecklingsgrupper som vi kontinuerligt träffar, utvecklar vi vårt kollegiala arbetssätt som ska driva förskolorna framåt i utvecklingen.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av pedagogiskt arbete i barngrupp. Du arbetar för att stödja barnens utveckling och ge dem möjlighet till att utveckla sina förmågor. I samverkan med annan personal kommer du ansvara för att planera, genomföra och utveckla verksamheten på förskolan. Vi lägger stort värde i att skapa en trivsam miljö för både barn och personal och förväntar oss att du har samma synsätt.

Vi har god organisation och struktur där vi i dagsläget kan erbjuda enskild planeringstid samt arbetslagsplanering. 

 

Vem är du?
Vi söker dig i första hand med pedagogisk förskollärarexamen, men även annan högskoleutbildning inom läraryrket är av intresse om lämplighet finns. Som person är du lyhörd för uppdraget och verksamhetens bästa samt tycker om att tillsammans med andra utveckla och ta ansvar för verksamheten. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper samt god samarbetsförmåga gentemot barnen, föräldrar och dina medarbetare. Du blir en viktig del i ett arbetslag och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget. 


Du är välkommen att söka även om du ännu inte fått din förskollärarlegitimation, tjänsten skrivs då som tidsbegränsad anställning fram tills dess att legitimation uppvisats. Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, medarbetar- och ledarpolicy  

Övrigt

Tjänsterna är tillsvidare, med omfattning mellan 75-100 % (enligt önskemål) med startdatum 2021-01-11 eller enligt överenskommelse.

Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas före anställning. 

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan i dag!  

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Bjärnums förskoleområde består av två förskolor, Haga och Hattstugan. Hagas förskola består av 5 avdelningar och Hattstugans förskola består av 6 avdelningar men har förnärvarande 5 avdelningar som är igång. Förskolorna ligger nära varandra där vi har ett tätt samarbete mellan personalen.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid/Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsrad 75-100%
Ort Bjärnum
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/546
Kontakt Åsa Ahlgren, 0451-267802
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-09-07
Sista ansökningsdag 2020-10-02

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.