Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Grundskollärare till Vannarödsskolan


Vad erbjuder vi?

Vi söker nu två lärare för visstidsanställning med anställning snarast. Undervisning kommer att ske i svenska som andraspråk samt bild.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i årskurserna 6-9. Du leder och ansvarar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. I din roll som lärare ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av din undervisning.

Vi arbetar med Schoolsoft som verktyg för dokumentation, betygssättning samt elev- och föräldrakontakt.

Vem är du?

Vi söker dig med lärarexamen och behörighet att undervisa i SvA samt bild. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar i den aktuella åldersgruppen.

Som person vill vi att du är motiverad och engagerad i att vägleda eleverna till goda resultat och förmågor. Vi förväntar oss att du är en god samarbetspartner gentemot elever, vårdnadshavare och medarbetare samt att du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i det svenska språket.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Övrigt

Anställningarna är visstidsanställningar under minst 1 månad, med avslut enligt överenskommelse, på 75 %. 

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Rekryteringsprocessen sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

I Sösdala ligger lugna Vannarödsskolan, på gångavstånd från tågstationen med goda kommunikationsmöjligheter till andra orter i Skåne. På Vannarödsskolan lägger vi stor vikt vid att alla ska ha möjlighet att utvecklas efter sin förmåga. Tillsammans skapar vi en gynnsam, kreativ miljö där eleverna ständigt blir utmanade och kan utveckla sina kunskaper. På Vannarödsskolan utgår vi från ett hälsofrämjande helhetsperspektiv där meningsfulla rastaktiviteter är en viktig del. Inom språkundervisningen finns ett spännande och väl inarbetat internationellt samarbete.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningsform Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsrad 75 %
Ort Sösdala
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/544
Kontakt Pär Bengtsson, 0451-26 79 04
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-09-04
Sista ansökningsdag 2020-10-31

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.