Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Lärare i fritidshem till Mala skola

Världens bästa fritidspedagog går i pension!

Nu söker vi en ny fritidspedagog/lärare i fritidshem som kan föra Mala fritidshems fina rykte vidare.

Vad erbjuder vi dig?

Du blir en av två planeringsansvariga på fritidshemmet i Mala. Vi är en liten skola så alla elever tillhör samma fritidshemsavdelning. Vårt fritidshem delar hus med klasserna F-2, men har egen lokal i källaren och eget kök med tillhörande matplatser. Förmiddagstid är du framför allt kopplad till förskoleklassen, som i år består av 8 elever.

Som planeringsansvarig för fritidshemmet ansvarar du, tillsammans med din kollega, för barnens trygghet och utveckling samt har ett nära samarbete med övrig personal på skolan, för att kontinuerligt utöka barnens sociala repertoar. Vi arbetar mycket med gemensam fortbildning och kollegialt lärarande, både på skolan och på rektorsområdet, och har nu haft fokus på tillgänglig lärmiljö för alla, samt kap 4 i LGR11.

I ditt arbete kommer du att använda Schoolsoft som verktyg för dokumentation och för elev- samt föräldrakontakter.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshem och har legitimation med behörighet att undervisa i fritidshem. Vi ser gärna att du har många strängar på din lyra med intresse av både natur, kultur och skapande. Dina relationer till eleverna karakteriseras av ömsesidig respekt, samarbete, förtroendefullt förhållningssätt samt positiva förväntningar. Du kan fånga elevers intresse för olika saker och du är tydlig kring vilka förväntningar du har på ert samarbete. Vidare är du aktiv i det kollegiala lärandet och på ett systematiskt sätt reflekterar du över arbetet enskilt och tillsammans med andra, kopplat till målen i verksamheten.

Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper samt god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och medarbetare. Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Övrigt
Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.  

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag! 

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Mala skola ligger i utkanten av byn och har nära till naturen. Skolan har ca 60 elever från förskoleklass till och med skolår 6 samt ett fritidshem för de elever som behöver omsorg utanför skoltid.\n\nPå Mala skola värnar vi om varandra och är noga med att lyfta fram fördelarna med den lilla skolan. Det finns en stor gemenskap, bra utbyte mellan åldersgrupperna och ett gott samarbete med föräldrarna.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Mala
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/540
Kontakt Susanne Sandqvist, 0451-26 78 01
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-09-02
Sista ansökningsdag 2020-09-20

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.