Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Socialpedagog till grundsärskola

Det här erbjuder vi dig!

Uppdraget som Socialpedagog är kopplat till en elev på grundsärskolan som har behov av särskilt stöd under hela skoldagen. Det kommer att finnas möjlighet till handledning av utbildad personal med erfarenhet av liknande arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad socialpedagog eller liknande med adekvat erfarenhet av elevstödjande arbete i skolans värld och med målgruppen. Du behöver ha god kunskap kring NPF och lågaffektivt bemötande. Som person är du tålmodig och flexibel och har förmåga att skapa bra relationer. Vidare bör du vara lugn och stabil i ditt bemötande och vara lyhörd för elevens behov. Du ska ha lätt för att samarbeta med övrig personal i verksamheten och tycka om att arbeta enskilt och i team med andra yrkesgrupper. Du ska vara en trygg, förstående person som alltid sätter eleven i fokus och har stor förståelse för elevens behov. 

Du har god initiativförmåga och eget driv. Du tycker om att utveckla och hjälpa människor och har stor social kompetens, då det handlar om kommunikation och samarbete med både elever, vårdnadshavare samt personal både inom och utanför skolans verksamhet. Som person är du trygg i dig själv och har förmåga att kunna arbeta enskilt utifrån elevens planering och mål! Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande. Tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdagen har passerat!

Tjänsterna tillsätts under förutsättning av att vederbörliga beslut fattas.

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

På T4 Grundsärskola undervisas elever från skolår ett till skolår nio i både ämnen och ämnesområden. Varje klass har en mentor som lägger upp undervisningen. Utöver mentor så finns det i varje klass också en eller flera elevassistenter. På T4 Grundsärskola finns även ett fritidshem för skolans elever.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningsform Heltid/Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsrad 75-100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/531
Kontakt Monica Sjörén, 0451 - 26 76 70
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-26 70 00
Publicerat 2020-08-27
Sista ansökningsdag 2020-09-27

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.