Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Timvikarie lokalvård

På Serviceavdelningen arbetar ca 160 medarbetare som arbetar med yrkesprofessionerna lokalvård, textiltvätt och verksamhetsvaktmästeri. Vi vårdar lokaler och servar våra verksamheter inom gymnasie- grund- och förskolor, inom äldreomsorg, kontor och förvaltningar. Vår lokalvård utförs enligt senaste tekniker och metoder och vi åtar oss också specialiststädning. Med fokus på service och bemötande löser vi våra verksamheters önskemål och behov inom vaktmästeri så som tex transporter, flytttjänster, reparationer, monteringar, passagesystem, avfallshantering.

Vad erbjuder vi dig?

Som lokalvårdare på tekniska förvaltningen kommer du att sköta den dagliga driften av lokalvård inom kommunens fastigheter, förskolor, skolor, särskilda boenden, kontor etc. Din huvudsyssla kommer att vara allmänt förekommande arbetsuppgifter inom lokalvård och givetvis ge den bästa service åt våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård eller liknande arbete. Vi kräver att du har körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till de olika arbetsplatserna i kommunen.

Tjänsten kräver även att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Ur säkerhetssynpunkt är detta viktigt för att du ska förstå och läsa de instruktioner och anvisningar som delges dig. Arbetet utförs framförallt vardagar och dagtid.

Som person har du ett serviceinriktat arbetssätt som kan bidra och skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är noggrann och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Stor vikt kommer att läggas vid att du blir rätt person i arbetsgruppen.

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare. Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida

Om oss

På Tekniska förvaltningen arbetar cirka 300 personer som bland annat ansvarar för förvaltning och drift av kommunens fastigheter, gator, parker och skog. Dessutom ingår köp och försäljning av tomtmark, projektledning samt trafiksäkerhet och parkeringsövervakning.

Inom Tekniska förvaltningen delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningsform Heltid/Deltid
Löneform Timlön enl avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 10-100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/502
Kontakt Ann-Louise Luttrén, avdelningschef, 0451-26 72 41
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-08-10
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.