Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Lärare i ekonomiska och juridiska ämnen

Är Du vår nya medarbetare? Nu söker vi en lärare i ekonomiska och juridiska ämnen.

Det här erbjuder vi dig!

Du driver, med fokus på de studerande, de kurser som du är involverad i och utvecklar YHS utbildningar i den riktning som företagen efterfrågar. Det gör du i ett team av sakkunniga och alla med en bakgrund från arbetslivet. Du kommer att undervisa och coacha de studerande i företagsekonomi och juridik. Du handleder de studerande samt fungerar allmänt som en stödjande person inom dina ämnen.

Din arbetsplats kommer att vara på Yrkeshögskolan som ligger i fräscha och nybyggda lokaler på Norra stationsområdet, ett stenkast från resecentrum i Hässleholm.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Du har kunskap och erfarenhet från att ha arbetat med utbildningar på yrkeshögskola eller annan eftergymnasial utbildning. Du har högskoleexamen inom aktuellt område. Du har goda färdigheter i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper inom Officepaketet.

Som person är du framåt, utvecklingsbenägen och en lagspelare som kommer med lösningar på de utmaningar vi ställs inför. Du har ett stort intresse för undervisning och pedagogiskt arbete. Du är utåtriktad och har du dessutom sunt förnuft och humor är det egenskaper som uppskattas.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Hos oss får du jobba i ett glatt och positivt gäng! Välkommen med din ansökan!

Om oss

Kommunledningsförvaltningen ansvarar för kommunövergripande utvecklingsfrågor och gemensamma funktioner inom ekonomi, personal, kansli, it, fiber, tillväxt, kommunikation, räddningstjänst och arbetsmarknad samt ärendehantering till kommunstyrelsen och kommunfullmäktige.

Arbetsmarknad och kompetensutveckling ansvarar för kommunens vuxenutbildning och arbetsmarknadsåtgärder.

Yrkeshögskolan Syd (YHS) växer och vi utbildar morgondagens ingenjörer och tekniker inom el-automation, bygg- och anläggning samt tågteknik. De studerande utbildas såväl teoretiskt som praktiskt i nära samverkan med företag i regionen mot efterfrågade kompetenser och yrkesroller. Utbildningarna är eftergymnasiala och pågår i två år med minst en fjärdedel förlagd till branschföretag i form av LIA (Lärande i arbete). Medelåldern på de studerande är runt 30 år och flera har arbetslivserfarenhet.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 60 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/445
Kontakt Ola Berg, 072-389 87 67
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-26 70 00
Publicerat 2020-06-26
Sista ansökningsdag 2020-07-08

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.