Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Förskollärare

Vad erbjuder vi dig?

Vi arbetar aktivt att plastreducera förskola, vilket bl.a. innebär att vi inte har eller köper in lekmaterial och förbrukningsmaterial i annat än naturmaterial. Att arbeta för en hållbar utveckling är viktigt för oss på Ella förskola, där vi kan vara med och bidra till att skapa en positiv framtidstro för barnen.
Vi har blivit nominerade till årets Hållbarhetspris för skolor och ungdom 2019 av tidningen Recycling. Detta är en stor ära för oss och en bekräftelse att allt vårt ihärdiga arbete för hållbar utveckling ger resultat.
Under perioden 2019–2022 kommer Ella förskolan att medverka i Erasmus projekt, EU:s program för internationellt samarbete och utbyte av erfarenheter. Ella förskola kommer att ha ett samarbete med en förskola i Estland inom programmet digitalisering på förskolan och försöker besvara frågan om Digitalisering- Varför? Hur?
Det relationistiska förhållningssättet och lågaffektiva bemötande är något som ligger oss varmt om hjärtat och som vi arbetar utifrån dagligen i våra möten med barnen, varandra och vårdnadshavare.
Känner du att du brinner för hållbar utveckling och låter varje barn bli sitt bästa jag, då är detta tjänsten för dig!

 

Vem är du?

Du är förskollärare. Du får gärna ha några års erfarenhet av arbete med barn, men vi välkomnar även dig som kommer direkt från förskollärarutbildningen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att använda digitala verktyg som en del i ditt dagliga arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att använda digitala verktyg i din undervisning där du ger barnen förutsättningar att utveckla adekvat digital kompetens. Det är viktigt att du ser dig själv som en närvarande och medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus, där relationen utgör en viktig grund. Tillsammans med arbetslaget vill du vara med och skapa förutsättningar för varje barns lärande och utveckling samt utveckla vår miljö och verksamhet. Vi vill hos oss utmana våra barn i kreativitet, nyfikenhet, lust till lärande och en ömsesidig respekt. 
Vi förväntar att du är väl förankrad i förskolans styrdokument och deltar aktivt i det systematiska kvalitetsarbetet och de kollegiala lärprocesserna samt bidrar till ett positivt samarbetsklimat på förskolan och skapar goda relationer till kollegor, barn och vårdnadshavare.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, medarbetar- och ledarpolicy

Tjänsten är ett vikariat med tillträde i september 2020 fram till maj 2021. 

Övrigt

Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan i dag!

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Välkommen till förskoleområde 7 i natursköna Sösdala med närhet till skog och mark samt goda pendlingsmöjligheter. Lillgårdens förskola består av fyra avdelningar och Ella förskola är en nybyggd miljöbyggnad med en miljöcertifiering av miljöklass Silver och består av fem avdelningar som har ett nära samarbete med varandra. Ella förskola är en miljöbyggnad med en miljöcertifiering av miljöklass Silver. Förskolan arbetar under Grön flagg och har ett Grön flagg certifikat.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 85%
Ort Sösdala
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/437
Kontakt Barbara Rogowski, 0451-267910
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-06-25
Sista ansökningsdag 2020-07-31

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.