Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Barnskötare

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och stimulerande arbete där du är delaktig i det pedagogiska arbetet i barngruppen och tillsammans med arbetslaget deltar i förskolans alla ansvarsområden såsom planera, dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla förskolans verksamhet utifrån våra styrdokument.

Hos oss är det en självklarhet att hjälpas åt och ge stöd kollegor emellan då samarbete är en viktig byggsten för en fungerande verksamhet. Glädje, engagemang och respekt präglar och genomsyrar vår verksamhet och vill du också arbeta utifrån dessa kommer du att trivas hos oss. 

Vem är du?

Du som söker är utbildad barnskötare. Vi ser även att du är förtrogen med våra styrdokument och ha goda kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du positiv, engagerad och flexibel i din roll. Du kan arbeta lika väl bland de yngre barnen på förskolan som de äldre. Vi förväntar oss att du innehar god samarbetsförmåga vilket visar sig i arbetet med barnen, föräldrarna och dina kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten finansieras med stadsbidrag och är tidsbegränsad fram till juni 2021. 

Övrigt
Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas före anställning. 

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan i dag!  

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Välkommen till förskoleområde 7 i natursköna Sösdala med närhet till skog och mark samt goda pendlingsmöjligheter. Lillgårdens förskola består av fyra avdelningar och Ella förskola är en nybyggd miljöbyggnad med en miljöcertifiering av miljöklass Silver och består av fem avdelningar som har ett nära samarbete med varandra. Ella förskola är en miljöbyggnad med en miljöcertifiering av miljöklass Silver. Förskolan arbetar under Grön flagg och har ett Grön flagg certifikat.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 50-75%
Ort Sösdala
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/435
Kontakt Barbara Rogowski, 0451-267910
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-06-24
Sista ansökningsdag 2020-07-08

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.