Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Bibliotekarie till skolorna i Sösdala

Det här erbjuder vi dig!

Du kommer under skoltid att hjälpa eleverna i skolornas bibliotek. På Vannarödsskolan kommer du också att tillsammans med lärarna arbeta med att utveckla elevernas förmåga att söka relevant kunskap och även reflektera över och kritiskt granska den. I och med detta stärker du med din kompetens elevernas lärande och läsande i alla ämnen.

Du som söker skall vara intresserad av att arbeta med och utveckla våra skolbibliotek till en värdefull resurs för skolans samlade pedagogiska uppdrag. Dina insatser kommer inte att vara begränsade till biblioteket utan du kommer även att arbeta med eleverna i klassrummen.

Vem är du?

Vi söker dig, utbildad bibliotekarie med examen i biblioteks- och informationskunskap eller motsvarande. Vi välkomnar dig som är positiv, lösningsfokuserad och har god ordningsförmåga. Vi förutsätter att du har elevens bästa i fokus och självständigt kan använda dig av dina teoretiska kunskaper samt tidigare erfarenheter i samarbete med övrig personal på skolan.

Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga gentemot elever, vårdnadshavare och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, omfattning 50%, med start 20200810. Tillsättning sker under förutsättning att vederbörliga beslut fatats.

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Skolområde 13 består av Vannarödsskolan 6-9, Lejonskolan F-5 och Tormestorps skola F-5. Tillsammans med dig fortsätter vi att forma ett EHT i framkant. Du kommer att arbeta på två av områdets skolor och leda EHT på en av dessa.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 50 %
Ort Sösdala
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/428
Kontakt Pär Bengtsson, 0451-26 79 04
Cecilia Sjöquist, 0451-26 71 82
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-26 70 00
Publicerat 2020-06-17
Sista ansökningsdag 2020-07-05

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.