Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Lärare i spanska

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att undervisa i spanska. Du leder och ansvarar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. I din roll som lärare ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av din undervisning.

Vi använder oss av Schoolsoft som verktyg för dokumentation samt för föräldrakontakter. I det dagliga arbetet använder vi huvudsakligen oss av Office 365.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig i att undervisa i spanska. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet ses som starkt meriterande liksom att du har ytterligare ämnesbehörighet i din legitimation.

Som person är du kreativ samt har förmågan att entusiasmera eleverna och stävar efter att skapa en positiv lärmiljö. Utgångspunkten för ditt möte med eleverna är att finna de erfarenheter och kunskaper som är elevens tillgång. Du tycker om att arbeta i flerkulturella miljöer och blir inspirerad av nya kunskaper och erfarenheter. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper. 

Vi kommer lägga stor vikt vid att du blir ett bra komplement till vår verksamhet. Då du kommer att ha ett antal ämneskollegor ser vi det som en självklarhet att du ser dina kollegor som en styrka och att ni samarbetar i delar som ni tillsammans prioriterar. 

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare. Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Anställningen gäller under läsåret 2020/2021.

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på https://polisen.se/tjanstertillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Urval och intervjuer sker fortlöpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. 

Om oss

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare och du hittar alla våra förmåner här.

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Hässleholms Tekniska Skola är en attraktiv skola som grundades redan 1912. Med stolta traditioner som grund tar skolan sats mot framtiden med en verksamhet som präglas av ledorden kunskap, kreativitet och trygghet. Vi är kommunens största gymnasieskola vars lärare och övrig personal arbetar tillsammans för att utbilda ca 1000 elever på skolans sju nationella program och två introduktionsprogram samt fjärde året på teknikprogrammet. HTS har ett nära och utvecklat samarbete med arbetsliv, högskolor och universitet i regionen. Skolan ligger i centrala Hässleholm med bara fem minuters promenad till både tåg- och bussförbindelser.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 45%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/427
Kontakt Jan Zettergren, rektor, 0451-26 72 62
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-06-16
Sista ansökningsdag 2020-08-02

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.