Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Lärare i fritidshem till Tormestorps skola


Vad erbjuder vi dig?

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av pedagogiskt arbete i barngrupp på fritidshemmet och i skolan. Du arbetar för att stödja barnens utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter samt utvecklar barnens sociala förmågor och kunskaper.

I samverkan med annan personal kommer du ansvara för att planera, genomföra och utveckla verksamheten på fritidshemmet. Vi lägger stort värde i att skapa en trivsam miljö för både elever och personal och förväntar oss att du har samma synsätt.

Vem är du?

Vi söker i första hand dig med pedagogisk examen med inriktning fritidshem samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshemmet. Annan lärarutbildning med lärarlegitimation kan vara av intresse utifrån behörighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i fritidshem och är behörig att undervisa i musik.

Som person är du lyhörd för uppdraget och verksamhetens bästa samt tycker om att tillsammans med andra utveckla och ta ansvar för verksamheten. Vi förväntar oss att du har god IT-kunskap samt god samarbetsförmåga gentemot elever, vårdnadshavare och dina kollegor. Du blir en viktig del i ett arbetslag och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Tormestorps skola är en F-5 skola med cirka 90 elever. Skolan ligger i en vacker omgivning med närhet till Finjasjön, skogen och åsen samt Hovdala slott. På Tormestorps skola arbetar vi för trygghet, trivsel och kunskap och erbjuder en verksamhet där barnens utveckling står i centrum och där vuxna är goda förebilder.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Tormestorp
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/415
Kontakt Håkan Andersson, 0451-26 79 02
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-06-10
Sista ansökningsdag 2020-08-02

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.