Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Grundskollärare åk 4 till Linnéskolan


Vad erbjuder vi dig?
 

Linnéskolan är i en utvecklingsfas där du nu har en möjlighet att, tillsammans med engagerade medarbetare, få vara en del av vår spännande resa. 

Du kommer att undervisa och ha mentorsansvar i klass 4. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och utvärdering av er undervisning samt bedömning av elevernas uppnådda kunskaper och färdigheter. Som stöd i ditt yrkesutövande finns förutom ditt arbetslag, skolans elevhälsoteam där även centrala resurser finns att tillgå för att du och eleverna ska få de bästa förutsättningarna att lyckas tillsammans.

Du kommer att använda dig av Schoolsoft som verktyg för dokumentation och elev- och föräldrakontakter.  

Vem är du? 

Vi söker dig med grundskollärarexamen med behörighet i att undervisa årskurs 4. Erfarenhet av genrepedagogik och undervisning av nyanlända är meriterande. 

Vi välkomnar dig som är positiv, lösningsfokuserad och har god ordningsförmåga. Vi förutsätter att du har elevens bästa i fokus och självständigt kan använda dig av dina teoretiska kunskaper samt tidigare erfarenheter i samarbete med övrig personal på skolan. Vi arbetar som ett team och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet samt värdet av relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskamrater.  

Du är välkommen att söka även om du ännu inte fått din legitimation, tjänsten skrivs då på visstid fram tills dess att legitimation uppvisats. 

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy

Övrigt 

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. 

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Linnéskolan består av både skola för årskurs F-9 och fritidsverksamhet för eleverna upp till årskurs 6. Elevantalet är cirka 450 elever. Skolan ligger naturskönt belägen på gångavstånd från järnvägsstationen vilket möjliggör pendling med buss/tåg.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/346
Kontakt Carola Krantz, 0451-26 84 68
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-05-19
Sista ansökningsdag 2020-06-07

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.