Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Förskollärare/lärare till Norrängsskolan


Vad erbjuder vi dig?

Hos oss på Norrängsskolan får du, tillsammans med dina kollegor, möjlighet att utföra ett viktigt arbete i en trivsam miljö. Du skall undervisa på det individuella programmet i de olika ämnesområdena. I uppdraget som lärare på Norrängsskolan kommer du att ha mentorskap för en elevgrupp. Du ansvarar för pedagogisk planering, genomförande, dokumentation och uppföljning i samarbete med lärare och elevassistenter.

Vem är du?

Du är utbildad förskollärare, eller utbildad speciallärare med inriktning utvecklingsstörning. Du har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv stämning i mötet med dem. Du har en positiv människosyn och god samarbetsförmåga är en förutsättning. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy. http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med ferieanställning på 100%.

Utdrag ur Polisens belastningsregister skall uppvisas innan anställning.

Rekryteringsprocessen sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.

Vilka är vi?

Vi är stolta att kunna erbjuda en skolgång som är resurs-, erfarenhets- och kunskapsrik. Vi är mer än bara en gymnasieskola. Vi arbetar för trygga elever med möjlighet till ett framgångsrikt vuxenliv.

Gå gärna in på vår hemsida: www.norrangsskolan.se

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Norrängsskolan är en gymnasiesärskola för elever med särskilda behov. Skolan har en lång tradition av att utbilda och vägleda elever till kunskap och självständighet. Norrängsskolan erbjuder både nationella- och individuellt program, samt gymnasieskolans introduktionsprogram individuellt alternativ, för elever som inte är behöriga till nationellt gymnasieprogram.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/330
Kontakt Pär Hansson, 0451 - 26 76 43
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-05-14
Sista ansökningsdag 2020-06-06

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.