Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Samordnare med skolledaransvar

Det här erbjuder vi dig!

Jacobsskolan befinner sig mitt i en mycket spännande organisationsutveckling där skolan växer och får både fler program och fler elever. I utvecklingsarbetet görs även en genuin genomlysning och revidering av skolans rutiner och strukturer, med ett initialt fokus på trygghet och studiero.

Det är ett komplext och omfattande arbete vilket gör att vi under det kommande läsåret vill förstärka skolledarorganisationen med en samordnare som avlastar oss i det operativa arbetet på två av våra program.

Som samordnare med skolledaransvar kommer du att ha elev-, personal- och operativt ansvar för Vård- och Omsorgsprogrammet samt Restaurang- och Livsmedelsprogrammet. Programmen har tillsammans straxt under 15 medarbetare och mellan 130-150 elever.

Du kommer även att ha fördelade arbetsmiljöuppgifter på programmen.

Du kommer, efter behov, att vara en resurs i skolledningen och vara delaktig i projekt och aktiviteter under läsåret, tillsammans med övriga skolledare. 

Som samordnare ingår du i skolans ledningsgrupp, tillsammans med rektor och tre biträdande rektorer.

Vem är du?

Du är pedagogiskt utbildad och har tidigare erfarenheter av skolledningsarbete i någon form. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att leda och utveckla grupper och medarbetare.

Vi ser gärna också att du har körkort med lägsta behörighet B för personbil.

Du har ett stort positivt engagemang för yrkesutbildningar som smittar av sig på elever och medarbetare. För oss är det viktigt att du kompletterar verksamheten på ett positivt sätt.

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare. Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare och du hittar alla våra förmåner här.

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Vi är en arbetsplats med god sammanhållning, positiv energi och med fokus på eleven. Vi arbetar i nyrenoverade lokaler och ser fram emot att starta Nya Jacobsskolan till hösten, en något större och mer komplett gymnasieskola med sju nationella, yrkesförberedande program och samtliga fyra introduktionsprogram. Skolan erbjuder följande program: barn och fritid, bygg och anläggning, el och energi, fordon och transport, industriteknik, restaurang och livsmedel, vård och omsorg samt alla introduktionsprogram. Skolan har även samarbete med arbetslivet genom konstruktiva programråd. Vi är också engagerade i såväl Teknikcollege som VO-College.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 75%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/315
Kontakt Mikael Lennartsson, rektor, 0451-26 72 76
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-06-16
Sista ansökningsdag 2020-07-07

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.