Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Badpersonal

Det här erbjuder vi dig

 

Du kommer att ingå i ett inspirerande och utvecklande arbetslag i vår mest centralt placerade simhall. Arbetet är omväxlande och innehåller olika arbetsmoment såsom att ta emot besökare i entré och kassan, utföra lokalvård, badbevaka, hålla i vattengymnastik och simskola.

Tillsammans med dina kollegor har ni uppdraget att ge god service till våra besökare.

Det förekommer kvälls- och helgtjänstgöring.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som t ex friskvårdsbidrag, möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar och möjlighet att löneväxla till pensionsförsäkring.

 

Vem är du?

 

Du ska kunna livrädda och vara utbildad simlärare samt ha aktuell utbildning i hjärt- och lungräddning, HLR. Har du dessutom utbildning i vattengymnastik är det ett plus.  

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från liknande arbete. Du är drivande och bidrar med att utveckla verksamheten i badet. Ditt arbete kräver att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Serviceanda och kreativitet är önskvärda egenskaper. Som person är du kreativ och initiativtagande. Du har lätt att samarbeta och är serviceminded.

 

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

 

När sökande erbjudits anställning måste godkänt utdrag från polisens belastningsregister visas upp, enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll för arbete som innebär direkt och regelbunden kontakt med barn. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.se 

 

 Kultur-och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheter som bibliotek, kulturhus, fritidsgårdar, simhallar, idrotts- och fritidsanläggningar. I förvaltningen finns även Hovdala slott som är Hässleholms främsta besöksmål. Inom kultur- och fritidsförvaltningen arbetar cirka 95 medarbetare och vi arbetar för en omfångsrik kulturell och fritidsverksamhet.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 75%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/303
Kontakt Eva-Lotta Gustafsson, 0451-268229
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-05-20
Sista ansökningsdag 2020-06-05

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.