Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Verksamhetsutvecklare HSL

Vi ger dig möjligheten att vara med och forma omsorgsförvaltningens systematiska förbättringsarbete. Har du hjärtat inom kvalitetsarbete och är intresserad av en ny utmaning där du får vara med och möta framtidens behov? Vi tror att du vill utvecklas tillsammans med oss!

Som verksamhetsutvecklare på omsorgsförvaltningen är du en del av utvecklingsgruppen, tillsammans med fyra kollegor med olika ansvarsområden och kompetens, och tillhör avdelningen för administration och utveckling.

Det här erbjuder vi dig!

Din roll är driva arbetet med att vidareutveckla kvalitetsarbetet, med ett särskilt fokus på det systematiska förbättringsarbetet. Som verksamhetsutvecklare har du ett uppdrag att konsultativt stödja chefer och medarbetare i kvalitets- och förbättringsarbetet. Du ansvarar även för att samordna och följa upp arbetet för att förbättra verksamheternas förutsättningar att utvecklas och nå uppsatta mål.

Du bidrar till utvecklingen av verksamheternas processer och tjänster. Du arbetar med verksamhetsuppföljning i ett nära samarbete med verksamheten, övriga verksamhetsutvecklare samt förvaltningens medicinskt ansvariga sjuksköterska. Vid behov bistår du även vid utredning och uppföljning av avvikelser och allvarliga missförhållanden. Som verksamhetsutvecklare arbetar du både med strategiska och operativa arbetsuppgifter. I uppdraget ingår att vara sakkunnig inom området och medverka till fortsatt utveckling av en effektiv samverkan med såväl interna som externa samarbetspartners.

I uppdraget ingår även att:

  • driva arbetet kring kvalitetsregister
  • omvärldsbevakning inom området
  • implementera överenskommelser och rutiner från MAS
  • medverka vid upprättande av lokala rutiner
  • hålla utbildningar/initiera till utbildningsinsatser
  • delta/medverka vid upphandlingar gällande området
  • att vara vikarierande MAS    

Vem är du?

Vi söker dig som har en legitimerad vårdutbildning med mångårig erfarenhet av yrket. God kännedom om hälso- och sjukvårdslagen och tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling inom kommunal verksamhet är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tjänsteplattform och digitala tjänster. Du brinner för kvalitetsfrågor och har erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete inom offentlig förvaltning. I rollen som verksamhetsutvecklare kan du ställas inför komplexa situationer, vilket förutsätter att du har förmågan att utreda avvikelser och missförhållande på ett sätt som värnar respekt och integritet för de inblandade.

Vardagen innebär många kontaktytor och du trivs med att vara ute i verksamheten, där du är lyhörd för verksamhetens behov. Du har ett intresse för den digitala utvecklingen och har förståelse för hur den hänger samman med verksamhetens behov såväl idag som i framtiden. Du är en person med förmåga att skapa engagemang och förtroende, bygga nätverk, samverka och ta tillvara andras kunskap. Du behöver ha god digital förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy. 

Bli en av oss och forma omsorgsförvaltningens kvalitetsarbete för att möta framtidens behov!

Övrigt

Körkort klass B är ett krav.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/296
Kontakt Mats Rosengren, avdelningschef, 0451-26 88 57
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-05-20
Sista ansökningsdag 2020-06-14

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.