Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Grundskollärare åk 1-3 till Västra Torups skola


Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att arbeta som klasslärare för de yngre årskurserna. I arbetet ingår planering, utvärdering och dokumentation samt ansvar för övriga uppgifter som ingår i läraryrket.

Du kommer att använda dig av Schoolsoft, som verktyg för dokumentation och elev- och föräldrakontakter.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 1-3. Vi ser det som en merit om du har arbetslivserfarenhet från läraryrket.

Du är väl förankrad i skolans styrdokument och deltar aktivt i det pedagogiska utvecklingsarbetet och de kollegiala lärandeprocesserna samt skapar förutsättningar för varje barns lärande och utveckling. Samtidigt är du trygg och stabil och bidrar till nytänkande och kreativitet. Du bidrar till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen och är bra på att samarbeta och skapa goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
 
Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas innan anställning.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Västra Torups skola är en mysig liten byskola på landet. Skolan ligger i byn V.Torup ca 7 km väster om Tyringe centralort. Vi har elever från förskoleklass till skolår 3. Skolan har natur- och miljöprofil och är Grön Flagg-certifierad. Vi jobbar i team med eleven i centrum.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Västra Torup
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/193
Publicerat 2020-03-25
Sista ansökningsdag 2020-04-30

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.