Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Förskollärare alt barnskötare

Vad erbjuder vi dig?

Ett mångsidigt och stimulerande arbete där du tillsammans med övriga i arbetslaget - observerar, reflekterar, leder och utvecklar det pedagogiska arbetet på förskolan i enlighet med styrdokumenten. Vi tror på det kompetenta barnet och arbetar för att erbjuda en stimulerande verksamhet som utgår från barns intresse och inflytande. 

Hos oss är det en självklarhet att hjälpas åt och ge stöd kollegor emellan då samarbete är en viktig byggsten för en fungerande verksamhet. Värdeorden glädje, engagemang och respekt präglar och genomsyrar vår verksamhet och vill du också arbeta utifrån dessa kommer du att trivas som fisken i vattnet hos oss!

Vem är du?

Vi söker dig med förskollärarexamen/lärarexamen mot de yngre åren. Du är strukturerad, motiverad, har analytisk förmåga och hög social kompetens. Du vill vara med och utveckla vår miljö och verksamhet - detta för att utmana våra barn till kreativitet, nyfikenhet, lust till lärande och ömsesidig respekt. Det är viktigt att du ser dig som en medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus, där relationen utgör en viktig grund. Stor vikt läggs vid att du är en person som kompletterar vårt arbetslag. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper samt god samarbetsförmåga gentemot barnen, vårdnadshavare och dina kollegor. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi söker i första hand dig med pedagogisk förskollärarexamen samt förskollärarlegitimation. Annan högskoleutbildning inom läraryrket är av intresse om lämplighet finns. Du som är utbildad barnskötare är också välkommen att söka. Har du tidigare arbetat i förskola är det meriterande. Vi ser även att du är förtrogen med våra styrdokument och ha goda kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Har du inte fått din legitimation än? Du är välkommen att söka även om du ännu inte fått din förskollärarlegitimation, en eventuell tillsvidareanställning kan dock bli aktuell först efter uppvisande av legitimation.

Övrigt
Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas före anställning. 

Det rör sig om 1-2 tjänster varav en tillsvidareanställning och en visstidsanställning. 

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan i dag!  

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Bäckabro förskola ligger centralt placerad i det fina samhället Vittsjö med goda tåg- och bussförbindelser till både Hässleholm och Markaryd. Förskolan har nära både till skog och sjö. Med härligt och varierat närområde, arbetar vi ofta utanför förskolans område med fokus på barns utforskande och upptäckande förmågor.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 80-100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/188
Kontakt Marina Holmqvist, 0451-266300
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-03-23
Sista ansökningsdag 2020-04-06

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.