Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Enhetschef Funktionsnedsättning stöd och service

Vi söker dig som älskar utmaningar och som med entusiasm kan leda personal och verksamhet mot omsorgsförvaltningens vision "Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg, utförd av de stoltaste medarbetarna".

Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden, ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning stöd och service samt resurs. I förvaltningen finns också myndighetskontoret samt en avdelning för administration och utveckling.

Omsorgsförvaltningen söker enhetschef till verksamhetsområde Funktionsnedsättning Stöd och Service. 

Det här erbjuder vi dig!

Som enhetschef har du det totala ledningsansvaret för verksamheten. Arbetet innebär att du har VEPA-ansvar som innebär Verksamhets-, Ekonomi-, Personal- och Arbetsmiljö-ansvar utifrån budgetramar och delegation. Planering, styrning och uppföljning sker efter gällande direktiv och riktlinjer.

Du kommer vara en av 17 chefer och du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och är direkt underställd verksamhetschefen. 

Vem är du?

Vi söker dig som är socionom eller motsvarande och är insatt i gällande lagstiftning.  Det krävs också minst 3 års  erfarenhet av ledarskap, liksom erfarenhet inom verksamhetsområdet samt erfarenhet av själva målgruppen. Du har en stark vilja och förmåga och i kombination med mod kunna coacha och leda medarbetare mot framtidens utmaningar och vara en del i utvecklingen av verksamheten. Du har även ett starkt intresse för utvecklingsfrågor inom offentlig förvaltning.

Det är meriterande om du har kunskap i våra verksamhetssystem, exempelvis medvind och procapita.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister, kontroll av egna uppgifter (442.3), ska uppvisas före anställning. 

Körkort klass B krävs.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/183
Kontakt Caroliina Hejdenberg Lind, verksamhetschef, 0451-26 74 25
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-03-20
Sista ansökningsdag 2020-04-03

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.