Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Yrkeslärare Fordonsprogrammet

Det här erbjuder vi dig!

Vi söker dig som vill vara med och bidra till en positiv lärmiljö för våra ungdomar på Fordonsprogrammet. Du kommer att undervisa årskurs 2 med inriktning "lastbilar och mobila maskiner" och i uppdraget ingår mentorsuppdrag och övrigt förekommande arbetsuppgifter inom gymnasieutbildningen.

Vem är du?

Vi söker dig som i första hand är legitimerad och behörig som fordonslärare med kunskaper inom området "lastbilar och mobila maskiner" men även du som är under utbildning till yrkeslärare eller har flerårig erfarenheter från branschen är välkommen att söka. Meriterande är om du har arbetat i verkstad med lastbilar och mobila maskiner. Du ska även ha ett stort intresse av att arbete med ungdomar på gymnasienivå. 

Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Du ska även ha en god nivå i engelska.

Som lärare är du drivande och kommer med idéer som kan omsättas i praktiken och bidrar till gott resultat. Samtidigt är du tydlig och strukturerad i ditt uppdrag och har förmåga att leda undervisningen i önskad riktning.

Som person är du trygg och stabil och kan skilja på det personliga och det professionella i uppdraget eftersom relationen mellan lärare och elev bygger på förtroende. Som kollega ska du dela med dig av din kunskap där det behövs, du ska bidra till ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö och samtidigt vara en god ambassadör för skolan.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy

Övrigt

Körkort krävs med minst behörighet B.

Tjänsten är en visstidsanställning till och med 2021-06-30.

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Vi arbetar med löpande urval så tillsättning kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Vi är en arbetsplats med god sammanhållning, positiv energi och med fokus på eleven. Vi arbetar i nyrenoverade lokaler och ser fram emot att starta Nya Jacobsskolan till hösten, en något större och mer komplett gymnasieskola med sju nationella, yrkesförberedande program och samtliga fyra introduktionsprogram. Skolan erbjuder följande program: barn och fritid, bygg och anläggning, el och energi, fordon och transport, industriteknik, restaurang och livsmedel, vård och omsorg samt alla introduktionsprogram. Skolan har även samarbete med arbetslivet genom konstruktiva programråd. Vi är också engagerade i såväl Teknikcollege som VO-College.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/164
Kontakt Johanna Lindqvist, bitr. rektor, 0451-26 70 23
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-03-10
Sista ansökningsdag 2020-04-06

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.