Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Styr- och reglertekniker

Fastighetsavdelningen har ansvar för att förvalta och utveckla kommunens fastighetsbestånd samt handläggning av bostadsanpassningsbidrag. På avdelningen arbetar totalt 30 medarbetare i olika yrkesroller inom fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel, driftoptimering, hyresförvaltning, byggprojektledning, systemförvaltning, arbetsledning och bostadsanpassning.

Är du noggrann, serviceinriktad och tycker om att arbeta självständigt? Då är du rätt person. Vi söker en styr-och reglertekniker till Teknikgruppen på Tekniska förvaltningen.

Det här erbjuder vi dig!

Som styr-och reglertekniker ansvarar du för tillsyn, skötsel, optimering och felavhjälpande underhåll av fastigheter och dess tekniska systems styr-och reglerfunktioner. Du kommer att ingå i en grupp på sju personer som har till uppgift att vara behjälpliga med sina tjänster när fastighetsskötarna och förvaltarna behöver specialkompetens.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning och kompetens inom styr-och reglerteknik. Du har erfarenhet av praktisk reglerteknik och programmering av DUC-ar samt överordnade system. Vidare ska du ha erfarenhet inom svagström. Meriterande för tjänsten är kunskaper inom Siemens eller Regins styrsystem.

Tjänsten kräver att du har B-körkort, samt behärskar svenska språket i tal och skrift. Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy

Övrigt

Placeringen är på Tekniska förvaltningen. Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas innan anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Om oss

På Tekniska förvaltningen arbetar cirka 300 personer och består av sex avdelningar som bland annat ansvarar för förvaltning och drift av kommunens fastigheter, gator, parker och skog. Dessutom ingår köp och försäljning av tomtmark, projektledning samt trafiksäkerhet och parkeringsövervakning.

Inom Tekniska förvaltningen delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/163
Kontakt Marcus Dalén, 0451-268175
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-26 70 00
Publicerat 2020-03-18
Sista ansökningsdag 2020-04-17

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.